KAI GRÖNSAKSKNIV 16,5 CM SEKI MAGOROKU REDWOOD

  • Japansk grönsakshacka från KAI med högt blad som passar utmärkt till att hacka grönsaker.
  • Kniven är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6.
  • Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish.
  • Hårdhet 56 HRC +/- 1
  • Mått blad 16,5 cm
  • Mått handtag 13,4 cm
  • Kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Seki Magoroku Redwood är en knivserie med robust rostfri stålkvalitet i kombination med typiskt japanska funktioner. En serie med högpolerade blad som innehåller både enkelslipade och dubbelslipade eggar och vars gemensamma nämnare är stabil och välbalanserad funktionalitet samt skärpa. Designen kombinerar en minimalistisk grundform med traditionell japansk estetik. Namnet kommer från användningen av rött pakkaträ, från vilken handtaget är tillverkat. Pakkaträ-handtaget är särskilt tåligt och fuktbeständigt. Vad är en Nakiri? Nakiri är en japansk grönsakskniv och den passar för alla typer av grönsaker. Allt från att strimla sallad till att förbereda en hel kyl full med grönsaker för en snabb wokning – du kommer att gilla Nakiris snabba precision. Den distinkta och trubbiga spetsen gör Nakiri extra säker att använda. Den något böjda kniveggen gör att livsmedlen släpper snabbare från bladet och gör hackande, skivande och skärande till ett rent nöje.              
  • Artikelnummer: MGR-0165N