Mått 1 L / 1000 Ml / 32 OZ / 4 Cups

  • Praktiskt litermått med röd markör som ställs in på önskad nivå!
  • Halkfria handtag ger ett fast grepp även om händerna är hala och våta.
  • Lättlästa och tydliga siffror.
  • Avtagbar mätdel som kan ställas in för antingen för europeisk eller amerikansk mätning.
  • BPA fri. Tål maskindisk.

Artikelnummer: 747101.

 

produktheader/cusipro.jpg

Redskap för matlagningsintresserade

Cusipro gör köksredskap för kockar och novis - alla vid en spis som har ett öga för design och passion för kvalitet. Vi övertygade om att du kommer att inspireras av produkterna, bli nyfiken på kvaliteten och imponerad av innovationerna!

.

.

Redskap för matlagningsintresserade

Cusipro gör köksredskap för kockar och novis - alla vid en spis som har ett öga för design och passion för kvalitet. Vi övertygade om att du kommer att inspireras av produkterna, bli nyfiken på kvaliteten och imponerad av innovationerna!

Cuisipro använder nya material och ny teknologi för att göra matlagningen roligare och enklare. Redskapen är designade för specifika användningsområden och fungerar med precision och lätthet. Stil och funktionell prestanda går alltid hand i hand. Cuisipro kombinerar utmärkta material med hög kvalitet. Genom en modern produktion, där produkterna genomgår rigorösa tester, skapas en hållbar och vacker produkt.

 

 Accutec Teknologi (Rivjärn & Raspar)

För att framställa rakbladsvassa rivjärn används Accutec teknologi som innefattar en process som kallas syraetsning. Det skapar en extrem skärpa med kanter som kan jämföras med en slipad knivegg. En perfekt yta för oavbruten rivning där maten glider lätt genom bladen. Accutec rivjärn är betydligt effektivare än konventionella rivjärn som är stansade från en vanlig plåt.

.

Logga in

Användarnamn:
Lösenord: