KAI SKINKKNIV 23 CM SHUN KAJI

  • Rek. ca-pris: 3899:-
  • Artikelnummer: KDM-0009
  • Lång japansk skinkkniv från KAI som passar utmärkt till att filéa och skära tunna skivor av t ex skinka och lax.
  • Olivslipningen gör att ingredienserna släpper snabbt från knivbladet.
  • Kniven har en kärna av kvalitetsstålet SG-2 och 32 lagers damaskstål som ger kniven ett vackert mönster.
  • Handtaget är tillverkat av laminerat svart Pakkaträ med två nitar.
  • Passar både höger- och vänsterhänta.
  • Hårdhet 64 HRC +/- 1
  • Mått blad 23 cm
  • Mått handtag 12,2 cm
  • Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.

SHUN KAJI är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion" och Kaji betyder smed på japanska och det avser särskilt de som tillverkade de kända samuraisvärden. För att vara Kaji behövde du vara bäst och det är precis vad Kaji serien är för oss. Det är en kombination av Damaskus och pläteringskonstruktion, den perfekta blandningen av ultimat teknologi och hantverk. Från stålkärnan av SG-2 till Damaskuspläteringen så är dessa knivar verkligen bland de bästa premiumknivarna på marknaden.

Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig.

Det är smide med elegans, stil och prestanda. SG-2 kärnan säkerställer skärpan och hållbarheten, Damaskuspläteringen tillägger styrka och skönhet till knivarna.

Det särskilda kännetecknet för denna serie är den spegelblanka strimmiga finishen på Damaskus bladet.  Det nitade handtaget är av fint laminerat Pakkaträ som är bekvämt att använda av både vänster- och högerhänta tack vare sin symmetriska form.

Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd.

Tillbehör

KAI SKALKNIV 9 CM SHUN KAJI

Smidig japansk skalkniv från KAI som passar utmärkt till att skala, rensa och skära små grönsaker och svamp. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet SG-2 och 32 lagers damaskstål som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat svart Pakkaträ med två nitar. Passar både höger- och vänsterhänta. Hårdhet 64 HRC +/- 1 Mått blad 9 cm Mått handtag 10,4 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN KAJI är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion" och Kaji betyder smed på japanska och det avser särskilt de som tillverkade de kända samuraisvärden. För att vara Kaji behövde du vara bäst och det är precis vad Kaji serien är för oss. Det är en kombination av Damaskus och pläteringskonstruktion, den perfekta blandningen av ultimat teknologi och hantverk. Från stålkärnan av SG-2 till Damaskuspläteringen så är dessa knivar verkligen bland de bästa premiumknivarna på marknaden. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Det är smide med elegans, stil och prestanda. SG-2 kärnan säkerställer skärpan och hållbarheten, Damaskuspläteringen tillägger styrka och skönhet till knivarna. Det särskilda kännetecknet för denna serie är den spegelblanka strimmiga finishen på Damaskus bladet.  Det nitade handtaget är av fint laminerat Pakkaträ som är bekvämt att använda av både vänster- och högerhänta tack vare sin symmetriska form. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd.

Rek. ca-pris: 2199:-

KAI ALLKNIV 11,5 CM SHUN KAJI

Elegant japansk allkniv från KAI som passar utmärkt till att skära det mesta i köket, allt från grönsaker till kött och ostar. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet SG-2 och 32 lagers damaskstål som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat svart Pakkaträ med två nitar. Passar både höger- och vänsterhänta. Hårdhet 64 HRC +/- 1 Mått blad 11,5 cm Mått handtag 10,4 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN KAJI är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion" och Kaji betyder smed på japanska och det avser särskilt de som tillverkade de kända samuraisvärden. För att vara Kaji behövde du vara bäst och det är precis vad Kaji serien är för oss. Det är en kombination av Damaskus och pläteringskonstruktion, den perfekta blandningen av ultimat teknologi och hantverk. Från stålkärnan av SG-2 till Damaskuspläteringen så är dessa knivar verkligen bland de bästa premiumknivarna på marknaden. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Det är smide med elegans, stil och prestanda. SG-2 kärnan säkerställer skärpan och hållbarheten, Damaskuspläteringen tillägger styrka och skönhet till knivarna. Det särskilda kännetecknet för denna serie är den spegelblanka strimmiga finishen på Damaskus bladet.  Det nitade handtaget är av fint laminerat Pakkaträ som är bekvämt att använda av både vänster- och högerhänta tack vare sin symmetriska form. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd.

Rek. ca-pris: 2449:-

KAI KOCKKNIV 15 CM SHUN KAJI

Liten japansk kockkniv från KAI som passar utmärkt till att skära grönsaker och kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet SG-2 och 32 lagers damaskstål som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat svart Pakkaträ med två nitar. Passar både höger- och vänsterhänta. Hårdhet 64 HRC +/- 1 Mått blad 15 cm Mått handtag 11,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN KAJI är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion" och Kaji betyder smed på japanska och det avser särskilt de som tillverkade de kända samuraisvärden. För att vara Kaji behövde du vara bäst och det är precis vad Kaji serien är för oss. Det är en kombination av Damaskus och pläteringskonstruktion, den perfekta blandningen av ultimat teknologi och hantverk. Från stålkärnan av SG-2 till Damaskuspläteringen så är dessa knivar verkligen bland de bästa premiumknivarna på marknaden. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Det är smide med elegans, stil och prestanda. SG-2 kärnan säkerställer skärpan och hållbarheten, Damaskuspläteringen tillägger styrka och skönhet till knivarna. Det särskilda kännetecknet för denna serie är den spegelblanka strimmiga finishen på Damaskus bladet.  Det nitade handtaget är av fint laminerat Pakkaträ som är bekvämt att använda av både vänster- och högerhänta tack vare sin symmetriska form. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd.

Rek. ca-pris: 3399:-

KAI SANTOKUKNIV 18 CM OLIVSLIPAD SHUN KAJI

Elegant japansk santokukniv från KAI med högt blad som passar utmärkt till att skära och hacka grönsaker och kött. Olivslipningen gör att ingredienserna släpper snabbt från bladet. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet SG-2 och 32 lagers damaskstål som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat svart Pakkaträ med två nitar. Passar både höger- och vänsterhänta. Hårdhet 64 HRC +/- 1 Mått blad 18 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN KAJI är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion" och Kaji betyder smed på japanska och det avser särskilt de som tillverkade de kända samuraisvärden. För att vara Kaji behövde du vara bäst och det är precis vad Kaji serien är för oss. Det är en kombination av Damaskus och pläteringskonstruktion, den perfekta blandningen av ultimat teknologi och hantverk. Från stålkärnan av SG-2 till Damaskuspläteringen så är dessa knivar verkligen bland de bästa premiumknivarna på marknaden. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Det är smide med elegans, stil och prestanda. SG-2 kärnan säkerställer skärpan och hållbarheten, Damaskuspläteringen tillägger styrka och skönhet till knivarna. Det särskilda kännetecknet för denna serie är den spegelblanka strimmiga finishen på Damaskus bladet.  Det nitade handtaget är av fint laminerat Pakkaträ som är bekvämt att använda av både vänster- och högerhänta tack vare sin symmetriska form. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd. Vad är en Santoku? Precis som Kockkniven är Santokukuniven en universalkniv som är slipad på båda sidor. Den fungerar bra till i princip allt du behöver skära i köket, från frukt och grönsaker till kött, fisk och fågel.

Rek. ca-pris: 3999:-

KAI KOCKKNIV 20 CM SHUN KAJI

Elegant japansk kockkniv från KAI som passar utmärkt till att skära grönsaker och kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet SG-2 och 32 lagers damaskstål som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat svart Pakkaträ med två nitar. Passar både höger- och vänsterhänta. Hårdhet 64 HRC +/- 1 Mått blad 20 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN KAJI är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion" och Kaji betyder smed på japanska och det avser särskilt de som tillverkade de kända samuraisvärden. För att vara Kaji behövde du vara bäst och det är precis vad Kaji serien är för oss. Det är en kombination av Damaskus och pläteringskonstruktion, den perfekta blandningen av ultimat teknologi och hantverk. Från stålkärnan av SG-2 till Damaskuspläteringen så är dessa knivar verkligen bland de bästa premiumknivarna på marknaden. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Det är smide med elegans, stil och prestanda. SG-2 kärnan säkerställer skärpan och hållbarheten, Damaskuspläteringen tillägger styrka och skönhet till knivarna. Det särskilda kännetecknet för denna serie är den spegelblanka strimmiga finishen på Damaskus bladet.  Det nitade handtaget är av fint laminerat Pakkaträ som är bekvämt att använda av både vänster- och högerhänta tack vare sin symmetriska form. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd.

Rek. ca-pris: 4099:-

KAI BRÖDKNIV 23 CM SHUN KAJI

Elegant japansk brödkniv från KAI med vågtandad egg som passar utmärkt till att skära bröd. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet SG-2 och 32 lagers damaskstål som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat svart Pakkaträ med två nitar. Passar både höger- och vänsterhänta. Hårdhet 64 HRC +/- 1 Mått blad 23 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN KAJI är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion" och Kaji betyder smed på japanska och det avser särskilt de som tillverkade de kända samuraisvärden. För att vara Kaji behövde du vara bäst och det är precis vad Kaji serien är för oss. Det är en kombination av Damaskus och pläteringskonstruktion, den perfekta blandningen av ultimat teknologi och hantverk. Från stålkärnan av SG-2 till Damaskuspläteringen så är dessa knivar verkligen bland de bästa premiumknivarna på marknaden. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Det är smide med elegans, stil och prestanda. SG-2 kärnan säkerställer skärpan och hållbarheten, Damaskuspläteringen tillägger styrka och skönhet till knivarna. Det särskilda kännetecknet för denna serie är den spegelblanka strimmiga finishen på Damaskus bladet.  Det nitade handtaget är av fint laminerat Pakkaträ som är bekvämt att använda av både vänster- och högerhänta tack vare sin symmetriska form. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd.

Rek. ca-pris: 3999:-

Våra Varumärken

Memory: 4.75 mb
Denna sida använder cookies (kakor) Här kan du läsa mer om cookies. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du att cookies används. Klicka här för att inte visa meddelandet igen.