KAI KOCKKNIV 15 CM SHUN PREMIER TIM MÄLZER

  • Rek. ca-pris: 2699:-
  • Artikelnummer: TDM-1723
  • Liten japansk kockkniv från KAI som passar utmärkt till att skära grönsaker och kött.
  • Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-10 och 32 lagers damaskstål som tillsammans med den hamrade ytan ger kniven ett vackert mönster.
  • Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ av brun valnöt som är slipat och polerat med en glansig finish.
  • Passar både för vänsterhänta och högerhänta.
  • Hårdhet 60 HRC +/- 1
  • Mått blad 15 cm
  • Mått handtag 11 cm
  • Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.

SHUN PREMIER TIM MÄLZER är en exklusiv knivserie från KAI och ett riktigt hantverk. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Ytan på knivarna hamras för hand, vilket kallas för Tsuchime i Japan, och det ger både tidlös estetik tillsammans med ultimat skärpa.

Bladen har en massiv kärna av VG-10 stål med en hårdhet på 60 +/- 1 HRC.

Handtaget av brun valnöt har en ergonomisk form och passar både för vänster- och högerhänta.

Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar.

Hitta närmaste återförsäljare

  • Mata in ditt postnummer i rutan ovan för att se vilka butiker som ligger nära dig. Ex: 12345 (beräknas på fågelvägen).

Tillbehör

KAI SKALKNIV 10 CM SHUN PREMIER TIM MÄLZER

Liten smidig skalkniv från KAI som passar utmärkt till att skala, rensa och skära små grönsaker och frukt. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-10 och 32 lagers damaskstål som tillsammans med den hamrade ytan ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ av brun valnöt som är slipat och polerat med en glansig finish. Passar både för vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 60 HRC +/- 1 Mått blad 10 cm Mått handtag 10,5 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN PREMIER TIM MÄLZER är en exklusiv knivserie från KAI och ett riktigt hantverk. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Ytan på knivarna hamras för hand, vilket kallas för Tsuchime i Japan, och det ger både tidlös estetik tillsammans med ultimat skärpa. Bladen har en massiv kärna av VG-10 stål med en hårdhet på 60 +/- 1 HRC. Handtaget av brun valnöt har en ergonomisk form och passar både för vänster- och högerhänta. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar.

Rek. ca-pris: 1999:-

KAI ALLKNIV 16,5 CM SHUN PREMIER TIM MÄLZER

Vacker japansk allkniv från KAI som passar utmärkt till det mesta i köket, allt från grönsaker till kött och ostar. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-10 och 32 lagers damaskstål som tillsammans med den hamrade ytan ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ av brun valnöt som är slipat och polerat med en glansig finish. Passar både för vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 60 HRC +/- 1 Mått blad 16,5 cm Mått handtag 10,5 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN PREMIER TIM MÄLZER är en exklusiv knivserie från KAI och ett riktigt hantverk. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Ytan på knivarna hamras för hand, vilket kallas för Tsuchime i Japan, och det ger både tidlös estetik tillsammans med ultimat skärpa. Bladen har en massiv kärna av VG-10 stål med en hårdhet på 60 +/- 1 HRC. Handtaget av brun valnöt har en ergonomisk form och passar både för vänster- och högerhänta. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en Allkniv / Universalkniv? Universalkniven är perfekt för en mängd små uppgifter där det krävs mer exakta snitt, t ex trimning av broccoli, gröna bönor och andra mindre grönsaker. Vissa kockar använder den i handen som en stor skalkniv. Andra gillar den lilla storleken och använder den som ett alternativ till kockkniven. Den har en lätt böjd form som möjliggör måttligt gungande snitt. Den är smidig nog för att skala en lök i handen och sedan skiva upp den på kort tid. Universalknivar kallas ibland för smörgåsknivar eftersom de fungerar bra för alla pålägg på en smörgås – från grönsaker med tunt skal, t ex tomater, till kött och ostar.

Rek. ca-pris: 2199:-

KAI SANTOKUKNIV 18 CM SHUN PREMIER TIM MÄLZER

Vacker japansk santokukniv från KAI med högt blad som passar utmärkt till att skära och hacka grönsaker och kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-10 och 32 lagers damaskstål som tillsammans med den hamrade ytan ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ av brun valnöt som är slipat och polerat med en glansig finish. Passar både för vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 60 HRC +/- 1 Mått blad 18 cm Mått handtag 12 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN PREMIER TIM MÄLZER är en exklusiv knivserie från KAI och ett riktigt hantverk. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Ytan på knivarna hamras för hand, vilket kallas för Tsuchime i Japan, och det ger både tidlös estetik tillsammans med ultimat skärpa. Bladen har en massiv kärna av VG-10 stål med en hårdhet på 60 +/- 1 HRC. Handtaget av brun valnöt har en ergonomisk form och passar både för vänster- och högerhänta. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en Santokukniv? Precis som Kockkniven är Santokukuniven en universalkniv som är slipad på båda sidor. Den fungerar bra till i princip allt du behöver skära i köket, från frukt och grönsaker till kött, fisk och fågel.

Rek. ca-pris: 2949:-

KAI TRANCHERKNIV 24 CM SHUN PREMIER TIM MÄLZER

Lång japansk trancherkniv från KAI som passar utmärkt till att skära tunna skivor av kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-10 och 32 lagers damaskstål som tillsammans med den hamrade ytan ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ av brun valnöt som är slipat och polerat med en glansig finish. Passar både för vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 60 HRC +/- 1 Mått blad 24 cm Mått handtag 12 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN PREMIER TIM MÄLZER är en exklusiv knivserie från KAI och ett riktigt hantverk. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Ytan på knivarna hamras för hand, vilket kallas för Tsuchime i Japan, och det ger både tidlös estetik tillsammans med ultimat skärpa. Bladen har en massiv kärna av VG-10 stål med en hårdhet på 60 +/- 1 HRC. Handtaget av brun valnöt har en ergonomisk form och passar både för vänster- och högerhänta. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en trancherkniv? Trancherkniven får maten att se läcker ut eftersom den låter dig skära tunna jämna skivor. Men den kan också få maten att smaka bättre. Du kan göra långa, jämna skivor utan att riva eller såga. Den här typen av rena snitt behåller köttsafterna – och därmed mer av smaken – inne i köttet istället för att det samlas på skärbrädan. Du kan skära skivor med ett enda långt drag. Den smala profilen och knivskarpa eggen låter bladet glida genom köttet med mindre friktion så att varje skiva blir perfekt. Idealisk för att skiva flera olika sorters kött och kan även användas till att skära större grönsaker.

Rek. ca-pris: 2999:-

KAI BRÖDKNIV 23 CM SHUN PREMIER TIM MÄLZER

Vacker japansk brödkniv från KAI med tandad egg som passar utmärkt till att skära bröd. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-10 och 32 lagers damaskstål som tillsammans med den hamrade ytan ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ av brun valnöt som är slipat och polerat med en glansig finish. Passar både för vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 60 HRC +/- 1 Mått blad 23 cm Mått handtag 12 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN PREMIER TIM MÄLZER är en exklusiv knivserie från KAI och ett riktigt hantverk. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Ytan på knivarna hamras för hand, vilket kallas för Tsuchime i Japan, och det ger både tidlös estetik tillsammans med ultimat skärpa. Bladen har en massiv kärna av VG-10 stål med en hårdhet på 60 +/- 1 HRC. Handtaget av brun valnöt har en ergonomisk form och passar både för vänster- och högerhänta. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar.

Rek. ca-pris: 2999:-
Nyhet!

KAI KOCKKNIV 20 CM SHUN PREMIER TIM MÄLZER

Vacker japansk kockkniv från KAI som passar utmärkt till att skära grönsaker och kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-10 och 32 lagers damaskstål som tillsammans med den hamrade ytan ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ av brun valnöt som är slipat och polerat med en glansig finish. Passar både för vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 60 HRC +/- 1 Mått blad 20 cm Mått handtag 12 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN PREMIER TIM MÄLZER är en exklusiv knivserie från KAI och ett riktigt hantverk. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Ytan på knivarna hamras för hand, vilket kallas för Tsuchime i Japan, och det ger både tidlös estetik tillsammans med ultimat skärpa. Bladen har en massiv kärna av VG-10 stål med en hårdhet på 60 +/- 1 HRC. Handtaget av brun valnöt har en ergonomisk form och passar både för vänster- och högerhänta. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en kockkniv? Det längre bladet ger ytterligare kraft och är särskilt praktiskt när det gäller större livsmedel. Det är en universalkniv som är idealisk för en mängd olika uppgifter – skiva, skära och hacka i princip allt i köket. Det längre bladet gör också att du kan skära mer med färre drag, t ex kan du skära flera morötter på en gång istället för bara en. Detta är särskilt viktigt för produktiviteten i kommersiella kök.

Rek. ca-pris: 2999:-

KAI SANTOKUKNIV 14 CM SHUN PREMIER TIM MÄLZER

Vacker japansk santokukniv från KAI med högt blad som passar utmärkt till att skära och hacka grönsaker och kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-10 och 32 lagers damaskstål som tillsammans med den hamrade ytan ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ av brun valnöt som är slipat och polerat med en glansig finish. Passar både för vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 60 HRC +/- 1 Mått blad 14 cm Mått handtag 11 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN PREMIER TIM MÄLZER är en exklusiv knivserie från KAI och ett riktigt hantverk. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Ytan på knivarna hamras för hand, vilket kallas för Tsuchime i Japan, och det ger både tidlös estetik tillsammans med ultimat skärpa. Bladen har en massiv kärna av VG-10 stål med en hårdhet på 60 +/- 1 HRC. Handtaget av brun valnöt har en ergonomisk form och passar både för vänster- och högerhänta. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en Santokukniv? Precis som Kockkniven är Santokukuniven en universalkniv som är slipad på båda sidor. Den fungerar bra till i princip allt du behöver skära i köket, från frukt och grönsaker till kött, fisk och fågel.

Rek. ca-pris: 2799:-

KAI GRÖNSAKSHACKA 14 CM SHUN PREMIER TIM MÄLZER

Vacker japansk grönsakshacka / Nakiri från KAI som passar utmärkt till att skära och hacka grönsaker. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-10 och 32 lagers damaskstål som tillsammans med den hamrade ytan ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ av brun valnöt som är slipat och polerat med en glansig finish. Passar både för vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 60 HRC +/- 1 Mått blad 14 cm Mått handtag 11 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN PREMIER TIM MÄLZER är en exklusiv knivserie från KAI och ett riktigt hantverk. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Ytan på knivarna hamras för hand, vilket kallas för Tsuchime i Japan, och det ger både tidlös estetik tillsammans med ultimat skärpa. Bladen har en massiv kärna av VG-10 stål med en hårdhet på 60 +/- 1 HRC. Handtaget av brun valnöt har en ergonomisk form och passar både för vänster- och högerhänta. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en Nakiri? Nakiri är en japansk grönsakskniv och den passar för alla typer av grönsaker. Allt från att strimla sallad till att förbereda en hel kyl full med grönsaker för en snabb wokning – du kommer att gilla Nakiris snabba precision. Den distinkta och trubbiga spetsen gör Nakiri extra säker att använda. Den något böjda kniveggen gör att livsmedlen släpper snabbare från bladet och gör hackande, skivande och skärande till ett rent nöje.

Rek. ca-pris: 3149:-

Våra Varumärken

Memory: 4.75 mb
Denna sida använder cookies (kakor) Här kan du läsa mer om cookies. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du att cookies används. Klicka här för att inte visa meddelandet igen.