KAI KNIVVÄSKA 9 STORA OCH 8 SMÅ KNIVAR

  • Rek. ca-pris: 1649:-
  • Artikelnummer: DM-0780
  • Stor och rymlig knivväska från KAI med plats för upp till 17 knivar.
  • Väskan är perfekt att använda till förvaring och transport av dina knivar.
  • Den rymmer 9 stora och 8 små knivar.
  • Knivarna säkras med ett särskilt fästsystem så att bladen aldrig kommer i kontakt med varandra.
  • Nätficka med blixlås för förvaring av knivtillbehör, tex slipsten.
  • Centrerat bärhandtag och axelrem.
  • Material: syntetisk läder och broderad KAI Shun logotyp.
  • Mått stängd: 54 x 23 x 9,5 cm
  • Mått öppen: 54 x 91,5 cm

Hitta närmaste återförsäljare

  • Mata in ditt postnummer i rutan ovan för att se vilka butiker som ligger nära dig. Ex: 12345 (beräknas på fågelvägen).

Tillbehör

KAI FÖRSKÄRARE 23 CM SHUN CLASSIC

Japansk förskärare / trancherkniv från KAI som passar utmärkt för att skiva och tranchera kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Hårdhet 61 HRC +/- 1 Mått blad 23 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN CLASSIC är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Denna serie med kockknivar är en av de mest omfattande serierna i damaskstål över hela världen och uppskattas mycket av proffs i toppklass såväl som ambitiösa hobbykockar. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en trancherkniv? Trancherkniven får maten att se läcker ut eftersom den låter dig skära tunna jämna skivor. Men den kan också få maten att smaka bättre. Du kan göra långa, jämna skivor utan att riva eller såga. Den här typen av rena snitt behåller köttsafterna – och därmed mer av smaken – inne i köttet istället för att det samlas på skärbrädan. Du kan skära skivor med ett enda långt drag. Den smala profilen och knivskarpa eggen låter bladet glida genom köttet med mindre friktion så att varje skiva blir perfekt. Idealisk för att skiva flera olika sorters kött och kan även användas till att skära större grönsaker.

Rek. ca-pris: 2749:-

KAI BRED SANTOKUKNIV 19 CM SHUN CLASSIC

Bred japansk santokukniv från KAI som passar utmärkt till att skära och hacka grönsaker och kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Hårdhet 61 HRC +/- 1 Mått blad 19 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN CLASSIC är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Denna serie med kockknivar är en av de mest omfattande serierna i damaskstål över hela världen och uppskattas mycket av proffs i toppklass såväl som ambitiösa hobbykockar. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en Santoku? Precis som Kockkniven är Santokukuniven en universalkniv som är slipad på båda sidor. Den fungerar bra till i princip allt du behöver skära i köket, från frukt och grönsaker till kött, fisk och fågel.

Rek. ca-pris: 3499:-

KAI GRÖNSAKSHACKA 16,5 CM "NAKIRI" SHUN CLASSIC

Japansk grönsakshacka / Nakiri från KAI som passar utmärkt för att strimla och hacka grönsaker. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Hårdhet 61 HRC +/- 1 Mått blad 16,5 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN CLASSIC är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Denna serie med kockknivar är en av de mest omfattande serierna i damaskstål över hela världen och uppskattas mycket av proffs i toppklass såväl som ambitiösa hobbykockar. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en Nakiri? Nakiri är en japansk grönsakskniv och den passar för alla typer av grönsaker. Allt från att strimla sallad till att förbereda en hel kyl full med grönsaker för en snabb wokning – du kommer att gilla Nakiris snabba precision. Den distinkta och trubbiga spetsen gör Nakiri extra säker att använda. Den något böjda kniveggen gör att livsmedlen släpper snabbare från bladet och gör hackande, skivande och skärande till ett rent nöje.

Rek. ca-pris: 2999:-

KAI FILÉ-& URBENINGSKNIV 15cm "GOKUJO" SHUN CLASSIC

Japansk filé- och urbeningskniv från KAI som är anpassad för att bena ur och filéa kött och fisk. Den tunna profilen gör kniven något flexibel och den långa kurvan på bladet påminner om ett samurajsvärd. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Hårdhet 61 HRC +/- 1 Mått blad 15 cm Mått handtag 11,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN CLASSIC är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Denna serie med kockknivar är en av de mest omfattande serierna i damaskstål över hela världen och uppskattas mycket av proffs i toppklass såväl som ambitiösa hobbykockar. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en Gokujo? En Gokujo är en japansk kniv med starkt blad och en rundad form som är utformad för att filéa, stycka och separera kött och fisk från leder ben och senor.

Rek. ca-pris: 2349:-

KAI FÖRSKÄRARE 18 CM SMAL SHUN CLASSIC

Japansk förskärare / trancherkniv från KAI som passar utmärkt för att skiva och tranchera kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Hårdhet 61 HRC +/- 1 Mått blad 18 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN CLASSIC är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Denna serie med kockknivar är en av de mest omfattande serierna i damaskstål över hela världen och uppskattas mycket av proffs i toppklass såväl som ambitiösa hobbykockar. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en trancherkniv? Trancherkniven får maten att se läcker ut eftersom den låter dig skära tunna jämna skivor. Men den kan också få maten att smaka bättre. Du kan göra långa, jämna skivor utan att riva eller såga. Den här typen av rena snitt behåller köttsafterna – och därmed mer av smaken – inne i köttet istället för att det samlas på skärbrädan. Du kan skära skivor med ett enda långt drag. Den smala profilen och knivskarpa eggen låter bladet glida genom köttet med mindre friktion så att varje skiva blir perfekt. Idealisk för att skiva flera olika sorters kött och kan även användas till att skära större grönsaker.

Rek. ca-pris: 2699:-

KAI VÅTSLIPSTEN 300/1000 SHUN

Våtslipsten från KAI för att slipa och skärpa eggen på dina knivar. Med en grov sida (300) och en finkornig sida (1 000). En stadig bas med halkskydd för extra stabilitet när du slipar medföljer. Blötlägg slipstenen innan användning. Mått 18,4 x 6,2 x 2,8 cm

Rek. ca-pris: 1199:-

KAI VÅTSLIPSTEN 1000/6000 SHUN

Våtslipsten från KAI för att skärpa och finpolera eggen på dina knivar. Med en finkornig sida (1 000) och en superfinkornig sida (6 000). En stadig bas med halkskydd för extra stabilitet när du slipar medföljer. Blötlägg slipstenen innan användning. Mått 18,4 x 6,2 x 2,8 cm

Rek. ca-pris: 1799:-

KAI KNIVVÄSKA LITEN 3 STORA OCH 2 SMÅ KNIVAR

Liten knivväska från KAI med plats för upp till 5 knivar. Väskan är perfekt att använda till förvaring och transport av dina knivar. Den rymmer 3 stora och 2 små knivar. Knivarna säkras med ett särskilt fästsystem så att bladen aldrig kommer i kontakt med varandra. Centrerat bärhandtag och axelrem. Mått stängd: 45 x 16 x 7 cm Mått öppen: 45 x 43 cm

Rek. ca-pris: 799:-

KAI JAPANSK KÖKSSAX 14,3 CM SHUN

Smidig kökssax av hög kvalitet från KAI Shun och passar utmärkt som örtsax för att skörda färska örter. Saxen är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt för en långvarig skärpa. Med bekväma handtag som passar både höger- och vänsterhänta. Längd 14,3 cm

Rek. ca-pris: 799:-

KAI FÖRKLÄDE KAI SHUN LOG0

Snyggt förkläde från KAI. Svart kockförkläde med broderad KAI Shun logotyp i rött. Med justerbart axelband. Höftbanden säkerställer en perfekt passform när du arbetar i köket. Mått 103 x 76 cm. Material: bomull

Rek. ca-pris: 499:-

KAI KNIV BLOCK SHUN OLJAD EK GRANIT MAGNET VRIDBART

Förvara dina knivar med stil! Vackert magnetiskt knivblock från KAI. Knivarna hålls uppe av det starka magnetsystemet. Knivblocket är vridbart och tillverkat av oljad ek. Bottenplattan är av skiffer. Mått 31 x 18 x 34 cm.  

Rek. ca-pris: 5999:-

KAI MAGNETLIST OLJAD EK 39 CM (4-6 KNIVAR)

Förvara dina knivar nära till hands. Vacker magnetlist från KAI med plats för 4 - 6 knivar. Knivarna hålls uppe av det starka magnetsystemet. Knivlisten är tillverkad av oljad ek och den fästs enkelt med två skruvar. Mått 39 x 6,5 x 3 cm.

Rek. ca-pris: 1999:-

Våra Varumärken

Memory: 4.75 mb
Denna sida använder cookies (kakor) Här kan du läsa mer om cookies. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du att cookies används. Klicka här för att inte visa meddelandet igen.