KAI KNIVSLIP ELEKTRISK

  • Rek. ca-pris: 1499:-
  • Artikelnummer: AP-118
  • Kompakt elektrisk knivslip från KAI.
  • Knivslipen har två par keramiska slipstenar monterade bakom varandra så att båda kan arbeta simultant.
  • Det första paret av grova slipstenar återupprättar den trubbiga kniveggen.
  • Det andra paret av fina slipstenar polerar eggen till en fin och ren yta.
  • Strömkabeln kan förvaras i höljet; ett lock skyddar slipenheten mot smuts.
  • Halkfria fötter säkerställer ett säkert grepp.
  • Knivslipen fungerar bra till t ex Wasabi Black och Pure Komachi 2.
  • Bör ej användas till damasksmidda knivar, för detta rekommenderar vi KAI:s elektriska våtslip eller KAI:s våtslipstenar.
  • Slipstavarna är utbytbara (art. nr APF-118).
  • 60 Watt.
  • Vikt 875 g.

Tillbehör

KAI ALLKNIV 15 CM WASABI BLACK

Japansk allkniv från KAI som passar utmärkt till att skala och skära grönsaker och frukter. Handtaget ger en optimal hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Kniven är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC +/- 1 Mått blad 15 cm Mått handtag 12,6 cm Kan användas både i hemmet och i professionella kök. WASABI är en knivserie som antyder en japansk estetik som grundar sig i Zen buddhismen. Dessa japanska designade knivar har blad i rostfritt polerat stål med en hårdhet på 58 +/- 1 och svarta handtag. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter. Vad är en Allkniv / Universalkniv? Universalkniven är perfekt för en mängd små uppgifter där det krävs mer exakta snitt, t ex trimning av broccoli, gröna bönor och andra mindre grönsaker. Vissa kockar använder den i handen som en stor skalkniv. Andra gillar den lilla storleken och använder den som ett alternativ till kockkniven. Den har en lätt böjd form som möjliggör måttligt gungande snitt. Den är smidig nog för att skala en lök i handen och sedan skiva upp den på kort tid. Universalknivar kallas ibland för smörgåsknivar eftersom de fungerar bra för alla pålägg på en smörgås – från grönsaker med tunt skal, t ex tomater, till kött och ostar.

Rek. ca-pris: 699:-

KAI KOCKKNIV 15 CM WASABI BLACK

Japansk kockkniv från KAI som passar utmärkt som allroundkniv till både kött och grönsaker. Handtaget ger en optimal hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Kniven är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC +/- 1 Mått blad 15 cm Mått handtag 12,6 cm Kan användas både i hemmet och i professionella kök. WASABI är en knivserie som antyder en japansk estetik som grundar sig i Zen buddhismen. Dessa japanska designade knivar har blad i rostfritt polerat stål med en hårdhet på 58 +/- 1 och svarta handtag. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter. Vad är en Kockkniv? Vissa kockar föredrar en längre kockkniv. Det längre bladet ger ytterligare kraft och är särskilt praktiskt när det gäller större livsmedel. Det är en universalkniv som är idealisk för en mängd olika uppgifter – skiva, skära och hacka i princip allt i köket. Det längre bladet gör också att du kan skära mer med färre drag, t ex kan du skära flera morötter på en gång istället för bara en. Detta är särskilt viktigt för produktiviteten i kommersiella kök.

Rek. ca-pris: 749:-
Storsäljare!

KAI KOCKKNIV 20 CM WASABI BLACK

Japansk kockkniv från KAI som passar utmärkt som allroundkniv till att skära både kött och grönsaker. Handtaget ger en optimal hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Kniven är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC +/- 1 Mått blad 20 cm Mått handtag 12,6 cm Kan användas både i hemmet och i professionella kök. WASABI är en knivserie som antyder en japansk estetik som grundar sig i Zen buddhismen. Dessa japanska designade knivar har blad i rostfritt polerat stål med en hårdhet på 58 +/- 1 och svarta handtag. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter. Vad är en Kockkniv? Vissa kockar föredrar en längre kockkniv. Det längre bladet ger ytterligare kraft och är särskilt praktiskt när det gäller större livsmedel. Det är en universalkniv som är idealisk för en mängd olika uppgifter – skiva, skära och hacka i princip allt i köket. Det längre bladet gör också att du kan skära mer med färre drag, t ex kan du skära flera morötter på en gång istället för bara en. Detta är särskilt viktigt för produktiviteten i kommersiella kök.

Rek. ca-pris: 799:-

KAI SANTOKUKNIV 16,5 CM WASABI BLACK

Japansk santokukniv från KAI med högt blad som passar utmärkt som universalkniv för att skära kött och grönsaker. Handtaget ger en optimal hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Kniven är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC +/- 1 Mått blad 16,5 cm Mått handtag 12,6 cm Kan användas både i hemmet och i professionella kök. WASABI är en knivserie som antyder en japansk estetik som grundar sig i Zen buddhismen. Dessa japanska designade knivar har blad i rostfritt polerat stål med en hårdhet på 58 +/- 1 och svarta handtag. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter. Vad är en Santoku? Precis som Kockkniven är Santokukuniven en universalkniv som är slipad på båda sidor. Den fungerar bra till i princip allt du behöver skära i köket, från frukt och grönsaker till kött, fisk och fågel.

Rek. ca-pris: 749:-

KAI FILÉKNIV FLEXIBEL 18 CM WASABI BLACK

Japansk filékniv från KAI som passar utmärkt till att skära och filéa kött och fisk. Handtaget ger en optimal hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Kniven är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC +/- 1 Mått blad 18 cm Mått handtag 12,6 cm Kan användas både i hemmet och i professionella kök. WASABI är en knivserie som antyder en japansk estetik som grundar sig i Zen buddhismen. Dessa japanska designade knivar har blad i rostfritt polerat stål med en hårdhet på 58 +/- 1 och svarta handtag. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.

Rek. ca-pris: 799:-

KAI SLIPSTAVAR TILL KNIVSLIP AP-118

Slipstavar som passar till din KAI Knivslip Elektrisk (Ap-118). För den finaste polering av knivbladet. Du byter enkelt ut slipstaven när den gamla är utnött.

Rek. ca-pris: 399:-

KAI KNIVSLIP ELEKTRISK VÅT

Elektrisk våtslip från KAI. Knivslipen passar utmärkt till att slipa t ex damaskknivar. Slipstenen hålls fuktig under slipningen och det gör att enstaka små splitter sköljs bort och skyddar slipen från oavsiktlig överhettning. Skarpa kanter, nötning och grova flisor  kan tas bort manuellt genom användning av den medföljande borsten. Symmetriskt slipade asiatiska knivar, slipade på båda sidor, slipas i 16 graders vinkel. För slipning av europeiska knivblad kan vinkeln justeras till 22 grader. Maximal brukstid 15 minuter åt gången. 50 Watt.

Rek. ca-pris: 4999:-

Våra Varumärken

Memory: 4.25 mb
Denna sida använder cookies (kakor) Här kan du läsa mer om cookies. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du att cookies används. Klicka här för att inte visa meddelandet igen.