KAI GRÖNSAKSKNIV 16,5 CM SEKI MAGOROKU COMPOSITE

  • Rek. ca-pris: 3349:-
  • Artikelnummer: MGC-0428
  • Japansk grönsakshacka / Nakiri från KAI som passar utmärkt till att skära och hacka grönsaker.
  • Kniven är tillverkad av kvalitetsstålen VG-Max och SUS420J2.
  • En fin rullande linje löper längs knivbladet som ett kännetecken för de två stålsorterna och ger en estetisk touch till knivarna.
  • Handtaget är tillverkat av vitt Pakkaträ.
  • Passar för både vänsterhänta och högerhänta.
  • Hårdhet 61 HRC +/- 1
  • Mått blad 16,5 cm
  • Mått handtag 12 cm
SEKI MAGOROKU COMPOSITE är en innovativh elegant knivserie med en enkel och ren japansk design.

Serien består av 8 bladformer med dubbelsidigt polerade blad.

Kontrasten mellan den spegelpolerade sidan och den satinpolerade sidan beror på kombinationen av två olika typer av stål. Den spegelpolerade kärnan är av VG-Max stål med en hårdhet på 61 +/- 1 och den satinpolerade sidan är av SUS420J2 stål. En ny produktionsteknologi garanterar en hög korrosionsbeständighet, en långvarig prestanda och även extrem precision. Båda stålsorterna förenas genom en särskild procedur med kopparlödning (komposit).

Vad är en Nakiri?
Nakiri är en japansk grönsakskniv och den passar för alla typer av grönsaker. Allt från att strimla sallad till att förbereda en hel kyl full med grönsaker för en snabb wokning – du kommer att gilla Nakiris snabba precision. Den distinkta och trubbiga spetsen gör Nakiri extra säker att använda. Den något böjda kniveggen gör att livsmedlen släpper snabbare från bladet och gör hackande, skivande och skärande till ett rent nöje.

Hitta närmaste återförsäljare

  • Mata in ditt postnummer i rutan ovan för att se vilka butiker som ligger nära dig. Ex: 12345 (beräknas på fågelvägen).

Tillbehör

KAI SKALKNIV 9 CM SEKI MAGOROKU COMPOSITE

Liten smidig skalkniv från KAI om passar utmärkt till att skala, rensa och skära små grönsaker och svamp. Kniven är tillverkad av kvalitetsstålen VG-Max och SUS420J2. En fin rullande linje löper längs knivbladet som ett kännetecken för de två stålsorterna och ger en estetisk touch till knivarna. Handtaget är tillverkat av vitt Pakkaträ. Passar för både vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 61 HRC +/- 1 Mått blad 9 cm Mått handtag 9,5 cm SEKI MAGOROKU COMPOSITE är en innovativh elegant knivserie med en enkel och ren japansk design. Serien består av 8 bladformer med dubbelsidigt polerade blad. Kontrasten mellan den spegelpolerade sidan och den satinpolerade sidan beror på kombinationen av två olika typer av stål. Den spegelpolerade kärnan är av VG-Max stål med en hårdhet på 61 +/- 1 och den satinpolerade sidan är av SUS420J2 stål. En ny produktionsteknologi garanterar en hög korrosionsbeständighet, en långvarig prestanda och även extrem precision. Båda stålsorterna förenas genom en särskild procedur med kopparlödning (komposit).

Rek. ca-pris: 2499:-

KAI ALLKNIV 15 CM SEKI MAGOROKU COMPOSITE

Japansk allkniv från KAI som passar utmärkt till att skära det mesta i köket, allt från grönsaker till kött och ostar. Kniven är tillverkad av kvalitetsstålen VG-Max och SUS420J2. En fin rullande linje löper längs knivbladet som ett kännetecken för de två stålsorterna och ger en estetisk touch till knivarna. Handtaget är tillverkat av vitt Pakkaträ. Passar för både vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 61 HRC +/- 1 Mått blad 15 cm Mått handtag 9,5 cm SEKI MAGOROKU COMPOSITE är en innovativh elegant knivserie med en enkel och ren japansk design. Serien består av 8 bladformer med dubbelsidigt polerade blad. Kontrasten mellan den spegelpolerade sidan och den satinpolerade sidan beror på kombinationen av två olika typer av stål. Den spegelpolerade kärnan är av VG-Max stål med en hårdhet på 61 +/- 1 och den satinpolerade sidan är av SUS420J2 stål. En ny produktionsteknologi garanterar en hög korrosionsbeständighet, en långvarig prestanda och även extrem precision. Båda stålsorterna förenas genom en särskild procedur med kopparlödning (komposit).

Rek. ca-pris: 2599:-

KAI SANTOKUKNIV 16,5 CM SEKI MAGOROKU COMPOSITE

Japansk santokukniv från KAI om passar utmärkt till att skära och hacka grönsaker och kött. Kniven är tillverkad av kvalitetsstålen VG-Max och SUS420J2. En fin rullande linje löper längs knivbladet som ett kännetecken för de två stålsorterna och ger en estetisk touch till knivarna. Handtaget är tillverkat av vitt Pakkaträ. Passar för både vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 61 HRC +/- 1 Mått blad 16,5 cm Mått handtag 12 cm SEKI MAGOROKU COMPOSITE är en innovativh elegant knivserie med en enkel och ren japansk design. Serien består av 8 bladformer med dubbelsidigt polerade blad. Kontrasten mellan den spegelpolerade sidan och den satinpolerade sidan beror på kombinationen av två olika typer av stål. Den spegelpolerade kärnan är av VG-Max stål med en hårdhet på 61 +/- 1 och den satinpolerade sidan är av SUS420J2 stål. En ny produktionsteknologi garanterar en hög korrosionsbeständighet, en långvarig prestanda och även extrem precision. Båda stålsorterna förenas genom en särskild procedur med kopparlödning (komposit). Vad är en Santoku? Precis som Kockkniven är Santokukuniven en universalkniv som är slipad på båda sidor. Den fungerar bra till i princip allt du behöver skära i köket, från frukt och grönsaker till kött, fisk och fågel.

Rek. ca-pris: 3349:-

KAI KOCKKNIV 20 CM SEKI MAGOROKU COMPOSITE

Japansk kockkniv från KAI om passar utmärkt till att skära grönsaker och kött. Kniven är tillverkad av kvalitetsstålen VG-Max och SUS420J2. En fin rullande linje löper längs knivbladet som ett kännetecken för de två stålsorterna och ger en estetisk touch till knivarna. Handtaget är tillverkat av vitt Pakkaträ. Passar för både vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 61 HRC +/- 1 Mått blad 20 cm Mått handtag 12 cm SEKI MAGOROKU COMPOSITE är en innovativh elegant knivserie med en enkel och ren japansk design. Serien består av 8 bladformer med dubbelsidigt polerade blad. Kontrasten mellan den spegelpolerade sidan och den satinpolerade sidan beror på kombinationen av två olika typer av stål. Den spegelpolerade kärnan är av VG-Max stål med en hårdhet på 61 +/- 1 och den satinpolerade sidan är av SUS420J2 stål. En ny produktionsteknologi garanterar en hög korrosionsbeständighet, en långvarig prestanda och även extrem precision. Båda stålsorterna förenas genom en särskild procedur med kopparlödning (komposit). Vad är en kockkniv? Det längre bladet ger ytterligare kraft och är särskilt praktiskt när det gäller större livsmedel. Det är en universalkniv som är idealisk för en mängd olika uppgifter – skiva, skära och hacka i princip allt i köket. Det längre bladet gör också att du kan skära mer med färre drag, t ex kan du skära flera morötter på en gång istället för bara en. Detta är särskilt viktigt för produktiviteten i kommersiella kök.

Rek. ca-pris: 3499:-

KAI BRÖDKNIV 23 CM SEKI MAGOROKU COMPOSITE

Japansk brödkniv från KAI med långt blad och vågtandad egg som passar utmärkt till att skära bröd. Kniven är tillverkad av kvalitetsstålen VG-Max och SUS420J2. En fin rullande linje löper längs knivbladet som ett kännetecken för de två stålsorterna och ger en estetisk touch till knivarna. Handtaget är tillverkat av vitt Pakkaträ. Passar för både vänsterhänta och högerhänta. Hårdhet 61 HRC +/- 1 Mått blad 23 cm Mått handtag 12 cm SEKI MAGOROKU COMPOSITE är en innovativh elegant knivserie med en enkel och ren japansk design. Serien består av 8 bladformer med dubbelsidigt polerade blad. Kontrasten mellan den spegelpolerade sidan och den satinpolerade sidan beror på kombinationen av två olika typer av stål. Den spegelpolerade kärnan är av VG-Max stål med en hårdhet på 61 +/- 1 och den satinpolerade sidan är av SUS420J2 stål. En ny produktionsteknologi garanterar en hög korrosionsbeständighet, en långvarig prestanda och även extrem precision. Båda stålsorterna förenas genom en särskild procedur med kopparlödning (komposit).

Rek. ca-pris: 3499:-

Våra Varumärken

Memory: 4.5 mb
Denna sida använder cookies (kakor) Här kan du läsa mer om cookies. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du att cookies används. Klicka här för att inte visa meddelandet igen.