KAI GRÖNSAKSHACKA "USUBA"16,5 SHUN PRO SHO

  • Rek. ca-pris: 2799:-
  • Artikelnummer: VG-0007
  • Japansk grönsakshacka från KAI som passar utmärkt för att skära och hacka grönsaker.
  • Kniven är tillverkad av massivt VG-10 stål och har ett vackert mönster.
  • Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish.
  • Hårdhet 60 HRC +/- 1
  • Mått blad 16,5 cm
  • Mått handtag 12,2 cm
  • Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
     

SHUN PRO SHO

Med sin traditionella asymmetriska japanska bladform kompletterar Shun Pro Sho-serie Shun Classics kockknivsserie.

Det asymmetriska bladet med slipning på ena sidan ger en unik skärupplevelse som inte kan matchas av symmetriska europeiska blad. Du får en större precision och ett renare snitt där safterna stannar kvar i maten.

Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan.

 

Tillbehör

KAI SASHIMIKNIV 21 CM "YANAGIBA" SHUN PRO SHO

Japansk sashimikniv från KAI som passar utmärkt för att skära fisk och kött. Kniven är tillverkad av massivt VG-10 stål och har ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Hårdhet 60 HRC +/- 1 Mått blad 21 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.   SHUN PRO SHO Med sin traditionella asymmetriska japanska bladform kompletterar Shun Pro Sho-serie Shun Classics kockknivsserie. Det asymmetriska bladet med slipning på ena sidan ger en unik skärupplevelse som inte kan matchas av symmetriska europeiska blad. Du får en större precision och ett renare snitt där safterna stannar kvar i maten. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan.   Vad är en Yanagiba? Yanagiba är helt enkelt den idealiska kniven för att skiva. Yanagiba betyder ”pilblad”. Den har ett långt, smalt, pilaktigt blad med den traditionella japanska eggen som endast är slipad på ena sidan och en något böjd knivegg. Den är designad för att dras genom maten och minska förlusten av naturliga safter och skapa de renaste tänkbara snitten. Yanagiba används oftast för att tillreda sashimi, eller skivad rå fisk, och den är utmärkt för att skära kött och andra fuktiga livsmedel.

Rek. ca-pris: 2649:-

KAI SASHIMIKNIV 24 CM "YANAGIBA" SHUN PRO SHO

Japansk sashimikniv från KAI som passar utmärkt för att skära fisk och kött. Kniven är tillverkad av massivt VG-10 stål och har ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Hårdhet 60 HRC +/- 1 Mått blad 24 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.   SHUN PRO SHO Med sin traditionella asymmetriska japanska bladform kompletterar Shun Pro Sho-serie Shun Classics kockknivsserie. Det asymmetriska bladet med slipning på ena sidan ger en unik skärupplevelse som inte kan matchas av symmetriska europeiska blad. Du får en större precision och ett renare snitt där safterna stannar kvar i maten. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan.   Vad är en Yanagiba? Yanagiba är helt enkelt den idealiska kniven för att skiva. Yanagiba betyder ”pilblad”. Den har ett långt, smalt, pilaktigt blad med den traditionella japanska eggen som endast är slipad på ena sidan och en något böjd knivegg. Den är designad för att dras genom maten och minska förlusten av naturliga safter och skapa de renaste tänkbara snitten. Yanagiba används oftast för att tillreda sashimi, eller skivad rå fisk, och den är utmärkt för att skära kött och andra fuktiga livsmedel.  

Rek. ca-pris: 2849:-

KAI SASHIMIKNIV 27 CM "YANAGIBA" SHUN PRO SHO

Japansk sashimikniv från KAI som passar utmärkt för att skära fisk och kött. Kniven är tillverkad av massivt VG-10 stål och har ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Hårdhet 60 HRC +/- 1 Mått blad 27 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.   SHUN PRO SHO Med sin traditionella asymmetriska japanska bladform kompletterar Shun Pro Sho-serie Shun Classics kockknivsserie. Det asymmetriska bladet med slipning på ena sidan ger en unik skärupplevelse som inte kan matchas av symmetriska europeiska blad. Du får en större precision och ett renare snitt där safterna stannar kvar i maten. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan.   Vad är en Yanagiba? Yanagiba är helt enkelt den idealiska kniven för att skiva. Yanagiba betyder ”pilblad”. Den har ett långt, smalt, pilaktigt blad med den traditionella japanska eggen som endast är slipad på ena sidan och en något böjd knivegg. Den är designad för att dras genom maten och minska förlusten av naturliga safter och skapa de renaste tänkbara snitten. Yanagiba används oftast för att tillreda sashimi, eller skivad rå fisk, och den är utmärkt för att skära kött och andra fuktiga livsmedel.

Rek. ca-pris: 2999:-

Våra Varumärken

Memory: 2.25 mb
Denna sida använder cookies (kakor) Här kan du läsa mer om cookies. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du att cookies används. Klicka här för att inte visa meddelandet igen.