KAI FISKPINCETT 14 CM SHUN

  • Rek. ca-pris: 599:-
  • Artikelnummer: BC-0751
  • Det professionella sättet att ta bort små ben ur fiskfiléer.
  • Exklusiv fiskbenspincett från KAI Shun.
  • Med pincetten tar du enkelt och effektivt bort ben från fisk för den perfekta filén.
  • Den avsmalnande Shun-designen ger ett säkert grepp, även när det handlar om de minsta benen.
  • Den avsmalnande platta spetsen gör det särskilt enkelt att och dra ut små ben i fisk eller stift fjädrar hos fjäderfä.
  • Vackert präglad med Shun-logotypen.
  • Tillverkad av rostfritt stål.
  • Längd 27,3 cm.
     

Tillbehör

KAI SASHIMIKNIV 15 CM "YANAGIBA" WASABI BLACK

Japansk Yanagiba kniv från KAI med slipning på ena sidan som passar utmärkt för att skiva tunna skivor av fisk till sushi och sashimi. Handtaget ger en optimal hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Kniven är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC +/- 1 Mått blad 15 cm Mått handtag 12,6 cm Kan användas både i hemmet och i professionella kök. WASABI är en knivserie som antyder en japansk estetik som grundar sig i Zen buddhismen. Dessa japanska designade knivar har blad i rostfritt polerat stål med en hårdhet på 58 +/- 1 och svarta handtag. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter. Vad är en Yanagiba? Yanagiba är helt enkelt den idealiska kniven för att skiva. Yanagiba betyder ”pilblad”. Den har ett långt, smalt, pilaktigt blad med den traditionella japanska eggen som endast är slipad på ena sidan och en något böjd knivegg. Den är designad för att dras genom maten och minska förlusten av naturliga safter och skapa de renaste tänkbara snitten. Yanagiba används oftast för att tillreda sashimi, eller skivad rå fisk, och den är utmärkt för att skära kött och andra fuktiga livsmedel.  

Rek. ca-pris: 649:-

KAI SASHIMIKNIV 21 CM "YANAGIBA" WASABI BLACK

Japansk Yanagiba kniv från KAI med slipning på ena sidan som passar utmärkt för att skiva tunna skivor av fisk till sushi och sashimi. Handtaget ger en optimal hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Kniven är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC +/- 1 Mått blad 21 cm Mått handtag 12,6 cm Kan användas både i hemmet och i professionella kök. WASABI är en knivserie som antyder en japansk estetik som grundar sig i Zen buddhismen. Dessa japanska designade knivar har blad i rostfritt polerat stål med en hårdhet på 58 +/- 1 och svarta handtag. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter. Vad är en Yanagiba? Yanagiba är helt enkelt den idealiska kniven för att skiva. Yanagiba betyder ”pilblad”. Den har ett långt, smalt, pilaktigt blad med den traditionella japanska eggen som endast är slipad på ena sidan och en något böjd knivegg. Den är designad för att dras genom maten och minska förlusten av naturliga safter och skapa de renaste tänkbara snitten. Yanagiba används oftast för att tillreda sashimi, eller skivad rå fisk, och den är utmärkt för att skära kött och andra fuktiga livsmedel.

Rek. ca-pris: 699:-

KAI SASHIMIKNIV 24 CM "YANAGIBA" WASABI BLACK

Japansk Yanagiba kniv från KAI med slipning på ena sidan som passar utmärkt för att skiva tunna skivor av fisk till sushi och sashimi. Handtaget ger en optimal hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Kniven är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC +/- 1 Mått blad 24 cm Mått handtag 12,6 cm Kan användas både i hemmet och i professionella kök. WASABI är en knivserie som antyder en japansk estetik som grundar sig i Zen buddhismen. Dessa japanska designade knivar har blad i rostfritt polerat stål med en hårdhet på 58 +/- 1 och svarta handtag. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter. Vad är en Yanagiba? Yanagiba är helt enkelt den idealiska kniven för att skiva. Yanagiba betyder ”pilblad”. Den har ett långt, smalt, pilaktigt blad med den traditionella japanska eggen som endast är slipad på ena sidan och en något böjd knivegg. Den är designad för att dras genom maten och minska förlusten av naturliga safter och skapa de renaste tänkbara snitten. Yanagiba används oftast för att tillreda sashimi, eller skivad rå fisk, och den är utmärkt för att skära kött och andra fuktiga livsmedel.

Rek. ca-pris: 699:-

KAI FILÉ-& URBENINGSKNIV 15cm "GOKUJO" SHUN CLASSIC

Japansk filé- och urbeningskniv från KAI som är anpassad för att bena ur och filéa kött och fisk. Den tunna profilen gör kniven något flexibel och den långa kurvan på bladet påminner om ett samurajsvärd. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Hårdhet 61 HRC +/- 1 Mått blad 15 cm Mått handtag 11,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN CLASSIC är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Denna serie med kockknivar är en av de mest omfattande serierna i damaskstål över hela världen och uppskattas mycket av proffs i toppklass såväl som ambitiösa hobbykockar. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en Gokujo? En Gokujo är en japansk kniv med starkt blad och en rundad form som är utformad för att filéa, stycka och separera kött och fisk från leder ben och senor.

Rek. ca-pris: 2149:-

KAI FILÉKNIV 18 CM FLEXIBEL SHUN CLASSIC

Japansk filékniv från KAI som är utformad för att filéa kött och fisk. Den tunna profilen gör kniven flexibel. Kniven är flexibel och tillverkad av AUS8A stål (ej damask). Mått blad 18 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök. SHUN CLASSIC är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder "på toppen av perfektion". Denna serie med kockknivar är en av de mest omfattande serierna i damaskstål över hela världen och uppskattas mycket av proffs i toppklass såväl som ambitiösa hobbykockar. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv  en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar.  

Rek. ca-pris: 2049:-

KAI JAPANSK KÖKSSAX 14,3 CM SHUN

Smidig kökssax av hög kvalitet från KAI Shun och passar utmärkt som örtsax för att skörda färska örter. Saxen är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt för en långvarig skärpa. Med bekväma handtag som passar både höger- och vänsterhänta. Längd 14,3 cm

Rek. ca-pris: 799:-

KAI FÖRKLÄDE KAI SHUN LOG0

Snyggt förkläde från KAI. Svart kockförkläde med broderad KAI Shun logotyp i rött. Med justerbart axelband. Höftbanden säkerställer en perfekt passform när du arbetar i köket. Mått 103 x 76 cm. Material: bomull

Rek. ca-pris: 399:-

Våra Varumärken

Memory: 2.25 mb
Denna sida använder cookies (kakor) Här kan du läsa mer om cookies. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du att cookies används. Klicka här för att inte visa meddelandet igen.