ÅVIKEN BELGISKT VÅFFELJÄRN CLASSIC ENKELT

  • Rek. ca-pris: 799:-
  • Artikelnummer: 902

Högkvalitativt våffeljärn för gräddning av Belgiska våfflor.

Tjocka aluminiumplattor för bästa värmefördelning.

Indikatorlampa som visar när uppvärmningen är klar.

* 1000 watt

* Teflonbeläggning

* Smidig att förvara

 

Grundrecept Belgiska Våfflor

  • 5 dl vetemjöl
  • 1 dl strösocker
  • 4 dl mjölk
  • 1 1/2 dl smält smör
  • 2 ägg
  • 3 tsk bakpulver
  • 1-2 tsk vaniljsocker

Blanda ingredienserna i en bunke och vispa väl så att smeten blir fri från klumpar.

Låt smeten svälla i minst 30 minuter innan du steker våfflorna i ett uppvärmt belgiskt våffeljärn.

Servera våfflorna varma med smält mörk choklad och vispad grädde.

Hitta närmaste återförsäljare

  • Mata in ditt postnummer i rutan ovan för att se vilka butiker som ligger nära dig. Ex: 12345 (beräknas på fågelvägen).

Tillbehör

ÅVIKEN RÅNJÄRN CLASSIC

Klassiskt Rånjärn från Åviken. Perfekt för att göra krispiga gorån/goro rån med fint mönster. Enkelt rånjärn med plattor tillverkade av tjock gjuten aluminium med non-stick beläggning. Med handtag av plast designat för att du inte ska bränna dig. Indikationslampa som lyser när järnet är klart att användas. Kan förvaras på högkant. 1000 watt.   Grundrecept Gorån/Goro rån   1 ägg 5 msk strösocker 333 gr smör 500 gr vetemjöl 1tsk vaniljsocker 2 dl grädde Vispa äggen och sockret pösigt. Visp eggene og sukkeret til eggedosis. Smula samman smöret och de torra ingredienserna. Allt blandas så att ingredienserna binds ihop väl.   Ställ degen kallt över natten.

Rek. ca-pris: 699:-

ÅVIKEN VÅFFELJÄRN CLASSIC ENKELT

Klassiskt Våffeljärn från Åviken. Perfekt för att göra frasiga våfflor med 4 hjärtan. Enkelt våffeljärn med plattor tillverkade av tjock gjuten aluminium med non-stick beläggning. Med handtag av plast designat för att du inte ska bränna dig. Indikationslampa som lyser när järnet är klart att användas. Kan förvaras på högkant. 1000 watt.   Grundrecept vanliga våfflor 100 g smör 5 dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 ägg 1 tsk bakpulver (kan uteslutas) 1 msk vaniljsocker (kan uteslutas) en liten nypa salt Smält smöret i en kastrull och låt svalna. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa väl så att smeten blir fri från klumpar. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Detta recept är ett vanligt grundrecept som kan smaksättas på många olika sätt, t ex med ost, frukt, bär, kryddor, choklad, vaniljessens, mandlar och andra nötter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Vanliga våfflor kan serveras med sylt, vispad grädde, glass, färska bär, gräddfil, löjrom, ost med mera.   Glutenfria våfflor 50 g smör 3 dl Maizena majsstärkelse 2 tsk bakpulver 2 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt Smält smöret i en kastrull och låt det svalna väl. Blanda de torra ingredienserna i en rymlig bunke. Tillsätt mjölken och vispa väl. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Gräddas i ett uppvärmt våffeljärn. Det är viktigt att vispa mellan gräddningarna eftersom majsstärkelsen snabbt sjunker till botten.

Rek. ca-pris: 699:-

ÅVIKEN VÅFFELJÄRN CLASSIC DUBBELT

Klassiskt Dubbelt Våffeljärn från Åviken. Perfekt för att göra frasiga våfflor med 2x4 hjärtan. Dubbelt våffeljärn med plattor tillverkade av tjock gjuten aluminium med non-stick beläggning. Med handtag av plast designat för att du inte ska bränna dig. Indikationslampa som lyser när järnet är klart att användas. Kan förvaras på högkant. 1600 watt.   Grundrecept vanliga våfflor 100 g smör 5 dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 ägg 1 tsk bakpulver (kan uteslutas) 1 msk vaniljsocker (kan uteslutas) en liten nypa salt Smält smöret i en kastrull och låt svalna. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa väl så att smeten blir fri från klumpar. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Detta recept är ett vanligt grundrecept som kan smaksättas på många olika sätt, t ex med ost, frukt, bär, kryddor, choklad, vaniljessens, mandlar och andra nötter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Vanliga våfflor kan serveras med sylt, vispad grädde, glass, färska bär, gräddfil, löjrom, ost med mera.   Glutenfria våfflor 50 g smör 3 dl Maizena majsstärkelse 2 tsk bakpulver 2 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt Smält smöret i en kastrull och låt det svalna väl. Blanda de torra ingredienserna i en rymlig bunke. Tillsätt mjölken och vispa väl. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Gräddas i ett uppvärmt våffeljärn. Det är viktigt att vispa mellan gräddningarna eftersom majsstärkelsen snabbt sjunker till botten.

Rek. ca-pris: 899:-
Storsäljare!

ÅVIKEN VÅFFELJÄRN NOBLESS DUBBEL

Dubbelt Våffeljärn från Åviken. Utnämnd till Bäst i Test av Icakuriren mars 2015 och Bäst-i-Test.se februari 2015! Perfekt för att göra frasiga våfflor med 2x4 hjärtan. Dubbelt våffeljärn med plattor tillverkade av tjock gjuten aluminium med non-stick beläggning. Med handtag av plast designat för att du inte ska bränna dig. Justerbar termostat så att du själv kan reglera temperaturen. Kan förvaras på högkant. 1600 watt.   Grundrecept vanliga våfflor 100 g smör 5 dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 ägg 1 tsk bakpulver (kan uteslutas) 1 msk vaniljsocker (kan uteslutas) en liten nypa salt Smält smöret i en kastrull och låt svalna. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa väl så att smeten blir fri från klumpar. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Detta recept är ett vanligt grundrecept som kan smaksättas på många olika sätt, t ex med ost, frukt, bär, kryddor, choklad, vaniljessens, mandlar och andra nötter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Vanliga våfflor kan serveras med sylt, vispad grädde, glass, färska bär, gräddfil, löjrom, ost med mera.   Glutenfria våfflor 50 g smör 3 dl Maizena majsstärkelse 2 tsk bakpulver 2 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt Smält smöret i en kastrull och låt det svalna väl. Blanda de torra ingredienserna i en rymlig bunke. Tillsätt mjölken och vispa väl. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Gräddas i ett uppvärmt våffeljärn. Det är viktigt att vispa mellan gräddningarna eftersom majsstärkelsen snabbt sjunker till botten.

Rek. ca-pris: 899:-
Nyhet!

ÅVIKEN VÄRMEPLATTA DIAMOND 170 x 440 mm

Med Åvikens nya värmeplatta håller du smidigt värmen på tallrikar och kärl. Perfekt att ställa på julbordet / buffén och värmehålla t ex Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv och rödkål med mera. Värmeplattan har en snygg design med en yta av borstat rostfritt stål och har en maxtemperatur på 100 ° C. Den håller värmen i 60 minuter efter att sladden dragits ur. Teknisk specifikation 850 W Avtagbar sladd 1,5 m  Indikationslampa Överhettningsskydd Automatisk värmekontroll Svala handtag Storlek värmeplatta 17 x 44 cm Total storlek 25 x 59 cm

Rek. ca-pris: 749:-
Nyhet!

ÅVIKEN VÅFFELJÄRN ELEGANCE DUBBELT

Dubbelt Våffeljärn från Åviken. Utsett till Bästa Dubbeljärn 2017 av Bäst-i-Test.se. Perfekt för att göra frasiga våfflor med 2x4 hjärtan. Dubbelt våffeljärn med plattor tillverkade av tjock gjuten aluminium med non-stick beläggning. Med handtag av plast designat för att du inte ska bränna dig. Justerbar termostat på locket så att du själv kan reglera temperaturen. Modern design. Kan förvaras på högkant. Stektid ca 2 min. Uppvärmningstid ca 7 min. 1600 watt.   Grundrecept vanliga våfflor 100 g smör 5 dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 ägg 1 tsk bakpulver (kan uteslutas) 1 msk vaniljsocker (kan uteslutas) en liten nypa salt Smält smöret i en kastrull och låt svalna. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa väl så att smeten blir fri från klumpar. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Detta recept är ett vanligt grundrecept som kan smaksättas på många olika sätt, t ex med ost, frukt, bär, kryddor, choklad, vaniljessens, mandlar och andra nötter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Vanliga våfflor kan serveras med sylt, vispad grädde, glass, färska bär, gräddfil, löjrom, ost med mera.   Glutenfria våfflor 50 g smör 3 dl Maizena majsstärkelse 2 tsk bakpulver 2 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt Smält smöret i en kastrull och låt det svalna väl. Blanda de torra ingredienserna i en rymlig bunke. Tillsätt mjölken och vispa väl. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Gräddas i ett uppvärmt våffeljärn. Det är viktigt att vispa mellan gräddningarna eftersom majsstärkelsen snabbt sjunker till botten.

Rek. ca-pris: 899:-
Nyhet!

ÅVIKEN VÅFFELJÄRN SUPREME SVART DUBBELT

Dubbelt våffeljärn från Åviken med modern design. Gör våfflor med 2x4 hjärtan. Våffeljärn med plattor tillverkade av tjock gjuten aluminium med non-stick beläggning. Med handtag designat för att du inte ska bränna dig. Stor justerbar termostat så att du själv kan reglera temperaturen. Indikationslampa som lyser när järnet är klart att användas. 1 600 Watt. GS-godkänt våffeljärn, vilket innebär högt ställda kvalitets- och säkerhetskrav. Bland annat får inte järnet bli mer än 65 ° C.   Grundrecept vanliga våfflor 100 g smör 5 dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 ägg 1 tsk bakpulver (kan uteslutas) 1 msk vaniljsocker (kan uteslutas) en liten nypa salt Smält smöret i en kastrull och låt svalna. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa väl så att smeten blir fri från klumpar. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Detta recept är ett vanligt grundrecept som kan smaksättas på många olika sätt, t ex med ost, frukt, bär, kryddor, choklad, vaniljessens, mandlar och andra nötter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Vanliga våfflor kan serveras med sylt, vispad grädde, glass, färska bär, gräddfil, löjrom, ost med mera.   Glutenfria våfflor 50 g smör 3 dl Maizena majsstärkelse 2 tsk bakpulver 2 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt Smält smöret i en kastrull och låt det svalna väl. Blanda de torra ingredienserna i en rymlig bunke. Tillsätt mjölken och vispa väl. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Gräddas i ett uppvärmt våffeljärn. Det är viktigt att vispa mellan gräddningarna eftersom majsstärkelsen snabbt sjunker till botten.

Rek. ca-pris: 899:-

Våra Varumärken

Memory: 3.75 mb
Denna sida använder cookies (kakor) Här kan du läsa mer om cookies. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du att cookies används. Klicka här för att inte visa meddelandet igen.